Kickoff för projektet Eko från jord till bord
Vi startar ett nytt projekt som har som mål att öka lönsamheten och produktionen av ekologiska produkter. Vi rivstartar projektet med en kickoff där vi informerar om projektet och du får lyssna på spännande föredrag och goda exempel. Vi vänder oss till primärproducenter och förädlare som redan är ekocertifierade och till er som funderar på att lägga om till ekologisk produktion.
Plats & tid
Grästorps Konserthus den 31 mars kl 9.30-15. Anmälan senast den 25 mars.
Deltagaravgift
Kickoffen är kostnadsfri.
Frågor
Yvonne Norlén 010-224 56 16 yvonne.norlen@lansstyrelsen.se
Program
09.30-10.00 Incheckning och fika
Introduktion av dagen, syfte och innehåll
Kungälvsmat presenterar sin verksamhet, Per-Uno Karlsson
Om projektet
Paus
Närsidans Gård presenterar sin verksamhet, Jesper Johansson
Marknadsföring – Argument för att sälja ekologisk mat
12.00-13.00 Lunch
Ekomarknaden, marknadsutveckling, hur påverkar förädling lönsamheten, Ida Lind, Projekt- och kommunikationsstrateg på Ekologiska Lantbrukarna
Åker och Äng presenterar sin verksamhet, Per Fredriksson
Frågestund
14.30-15.00 Fika
Målgrupp
Vi vänder oss till dig som producerar ekologiska livsmedel eller funderar på att ställa om till ekologisk produktion. Både du som är primärproducent, förädlare eller bedriver handel med ekologiska varor är välkomna.